Ruoka ja herkut

Mungpavun iduista valmistettu höystö.

Ruoka, jota suosin, on puhdasta, maukasta ja kokeellista. Valitsen Luomua aina, kun se on mahdollista ja välttelen lisäaineita, aspartaamia ja lisättyä vehnägluteenia viimeiseen asti.

Rohkeasti kokeilemalla voi onnistua nyhjäämään tyhjästä herkkuaterian tai keksiä erilaisille valmiille resepteille uusia sovelluksia.

On hauska idättää ituja, hoidella yrttipenkkiä tai noukkia villivihanneksia. Yhtä hienoa on peitellä uuniin naapurilta saatu siika, grillata hyvä pihvi tai pyöräyttää muheva täytekakku. Mielestäni hyvinvointi löytyy rentoudesta ja tasapainosta ehdottomuuden sijaan.

Pääkaupunkiseudulla on uskomattoman laaja tarjonta erilaisia ravintoloita. Yleensä aina valitsen jotakin mausteisen etnistä ruokaa. Aloitimmepa mieheni kanssa takavuosina makumatkan maailman ympäri. Monenmoista herkkua onkin jo tullut testattua.

Voit lukea blogistani juttuja viljelyksistäni, reseptikokeiluistani ja saada vinkkejä mielestäni kokeilemisen arvoisista ravintoloista.